perjantai 2. marraskuuta 2012

Vaaleista turismiin

Nyt on vaalit kayty ja on kaiketi kiitosten aika niille, jotka aanestivat Skp:ta. Omasta tuloksestani olen iloinen ja erityisen iloinen olen siita, etta Yrjo Hakanen tuli uudelleen valituksi.
Joskus mina kuitenkin ihmettelen, olemmeko me kommunistit edelleen jostain syysta pelottavia, kun niin monien ihmisten pettymys kaupungissammekin harjoitettavaan politiikkaan ei nay kannatuksessamme.  Soisin niin mielellani, etta ihmiset seuraisivat mita valtuutetut tekevat vaalikampanjoidensa valissa. 
Julkisuutta esim Hakasen valtuustotyosta olisi mukava saada muuallakin kuin vain puolueen nettisivuilla ja Tiedonantajassa.

Jatkan bloginpitoa kuitenkin.  Jos sopivia pienia uutisia ei loydy taalla, missa sanomalehtia ei tahdo aina loytya niin kerron sitten pienia asioita, jotka ovat mielestani kiinnostavia tai hauskoja.

Nyt olemme siis siirtyneet jo Amritsariin, sikhien pyhaan kaupunkiin, jonne tulimme Indira Gandhin murhan vuosipaivana.  Taalla se ei nakynyt kuin uutiskanavilla. Vaikka Indiran teko, lahettaa tanne satoja poliiseja ja aiheuttaa murhia ja mellakoita oli anteeksiantamaton, minua hieman hatkahdytti tieto, etta henkivartija, joka Indiran murhan tehki, on julistettu marttyyriksi kuolemantuomionsa jalkeen.

Pieni hauska muistuma viela Chandigarhista.  Matkustimme tavallisella kaupunkibussilla High Courtille, ja bussissa oli nimettyja paikkoja seuraavasti:  Naisille, Vanhuksille, Sokeille ja Vapaustaistelijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti