perjantai 19. lokakuuta 2012

Samankaltaisuuksia?

Paikkakunnan lehdessa (Times of India) oli parikin pienehkoa uutista.

Pienempi niista kertoi etta kolmen osavaltion halki virtaava Ganges-joki on niin pahasti saastunut, etta sen ajatellaan olevan jo syopaa aiheuttava.  Nyt yksi paamies ehdottaa, etta jotain on tehtava.
Tulipa yla-Savon vedet ja Talvivaara seka luvattomat jatteiden purkamiset Helsingin alueella mieleen.  Jottaan siis tarttis teha.

Toinen kertoi, etta kaupunki, siis Delhi, jossa talla hetkella olen, ( mista taas johtuu, etta pilkut puuttuvat eraiden kirjainten paalta), on ymparistoparametreilla mitattuna 95sta maailman kaupungista huonoin.
Kaupungilla kavellessa se on helppo uskoa, jo kahden paivan jalkeen kurkkua karhentaa.
Olen siis entistakin vakuuttuneempi siita, etta Helsingin kannattaa panostaa maksuttomaan joukkoliikenteeseen ja pitaa huoli keskuspuistostaan, eika nirhata sita pala palalta.

Eilen kavimme aanestamassa lahetystossa (kaunis rakennus, varhaista Reima ja Raili Pietilaa). Matka Karol Baghin kaupunginosan laitamalta metrolla levean ja puistomaisen Aurangzeb-kadun varjoon oli hyppays maailmasta toiseen. Ihmisten eriarvoisuus tuli esiin suorastaan kuristavasti.
Vakuuttuneena siita, etta SKP on puolue, joka parhaalla tavalla pyrkii toteuttamaan kaikkien ihmisten ja luonnon hyvinvointia, piirtelin numeroita aanestyslippuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti